Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10463

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
marineren
frituren
stoven
koelen
koud
blancheren
pittig
zoet-zuur
bakken
zuur
rauw
vijzelen

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...

Bijgerechten

Ayam Goreng Mentega Dua
Gebakken kip in een pittige botersaus
Telor Kaldu
Eieren met kerrie-kokossaus
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon
Bakso
Gehaktballetjes voor bij Bami of soep
Hati Ayam Goreng
Gebakken kippenlever en rookspek met kokosmel...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Sambal Goreng Taoco Dua
Pikant gestoofd rundvlees in zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Fu Yong Hai Kepiting
Omelet van krab en groenten met een zoete sau...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!