Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10728

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
marineren
zoet
pittig
bakken
stoven
vijzelen
frituren
bbq
grillen
stomen
heet
lauw
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Pangsit Kuah
Eiermie in kippenbouillon met gekookte pangsi...
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Tongkol Goreng Saus Putih
Tonijn in een witte saus
Balado Daging
Krokant, kruidig gebakken rundvlees
Brengkessan Udang Tempeh
Gestoomde pakketjes van tempeh en garnalen in...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!