Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10864

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
pittig
bakken
vijzelen
zuur
marineren
frituren
koud
heet
koelen
blancheren
blenden
zoet-zuur

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Telor Ceplok
Gefrituurde, gemarineerde eieren
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Tahu Taoco Udang
Gebakken tahu met prei en garnalen
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Perkedel Tahu
Gefrituurde pittige tofuballetjes

Groente / fruitgerechten

Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!