Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10961

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
frituren
wokken
warm
hartig
stomen
bbq
vijzelen
marineren
stoven
vleesvervanger
zoet-zuur
koud
rauw
zoet and zuur

Basisgerechten

Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Langga Roko
Gekruide moten makreel in bananenblad van de ...
Hati Goreng Kering
Gemarineerde, drooggebakken lever
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon
Tempeh Goreng Bumbu Bali
Gefrituurde blokjes tempeh in een pittige sau...
Pecak Tempeh
Gefrituurde tempeh met een pittige kokosmelks...
Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensa...
Babi Merah
Varkensvlees in pittige kokossaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!