Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11027

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
rijst
gevogelte
bakken
vijzelen
stoven
pittig
bbq
stomen
zuur
marineren
frituren
zoet-zuur
groente
lauw
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Goreng Djawa Dua
Gebakken rijst met kipfilet, reepjes omelet e...
Nasi Goreng Balik Papan
Gebakken rijst met kip en spek

Bijgerechten

Udang Goreng Kecombrang
Gebakken garnalen met kecombrang
Pindang Ketjap
Vis gekookt in kruiden
Babi Tulang Cin
Gestoofde varkensribbetjes
Pepes Ikan Tongkol
Gestoomde pakketjes met tonijn van de barbecu...
Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Brokoli Udang Kuah Asem Manis
Broccoli met garnalen in een pittige zoet/zur...
Cah Ikan
Gestoofde vis in een kruidige bouillon

Groente / fruitgerechten

Ayam Goreng Dua
Gefrituurde kip
Ikan Pindang Ketjap
Gestoofde kabeljauw in een kruidig ketjapsaus...
Ayam Madu Djeruk
Kipreepjes in een honing-citroensaus

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!