Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11057

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
marineren
oven
vijzelen
zoet-zuur
frituren
heet
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Pengat Tahu
Gekookte tahu met sperziebonen in kokosmelksa...
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Babi Bambu
Varkensvlees met bamboe in gebonden ketjapsau...
Abon
Drooggebakken pittig rundvlees met kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!