Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11078

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
bakken
koken
stomen
heet
stoven
frituren
vijzelen
zuur
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Lula Betawi
Gestoofd rundvlees in een kruidige kokosmelks...
Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Bebaris
Spies van gefituurd gehakt met pindasaus
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Urap Dua
Salade van gekookte groenten met pittige koko...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!