Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11215

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
bakken
vijzelen
frituren
zoet-zuur
vis
heet
marineren
oven
grillen
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Udang Leci
Gefrituurde garnalen met een pittige, zoet/zu...
Dendeng Ragi
Droog gebakken rundvlees met kokos
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Tumis Tauge
Tauge met Chinese kool in bouillon
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!