Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11240

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
heet
blancheren
vijzelen
bakken
marineren
stoven
vleesvervanger
lauw
oven
rauw
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool

Bijgerechten

Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Tahu Telor Tauge
Omelet met tofu en tauge
Belancang
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus met k...
Tempeh Masak Gurih
Tempeh gestoofd in een pittige kokosmelksaus
Sambal Tempeh
Sambal op basis van tempeh
Bandeng Ketjap
Makrelen uit de oven
Daging Babi Tauge
Varkensvlees in een saus van rijstwijn met ta...

Groente / fruitgerechten

Sayur Gule Buncis
Kip met sperzieboontjes in kokosmelk
Smoor Labu Terong
Gesmoorde aubergines en pompoen in kippenboui...
Sop Kacang Merah
Soep van bruine bonen met varkenspoten

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Kuning Tiga
Groentegerecht met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!