Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11302

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
bakken
vijzelen
pittig
vis
rijst
frituren
heet
koud
lauw
oven
zuur
rauw
koelen
zoet and zuur

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Babi Cau Pudak Dua
Pittig gerecht van rijstvermicelli en varkens...
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen

Bijgerechten

Tahu Tempeh Taoco
Tofu en tempeh met kip in pittige bonensaus
Kol Udang Kelapa
Kool met garnalen en kokos
Empal Gepuk
Krokant gebakken rundvlees
Udang Goreng Kering
Droog gebakken garnalen
Gulai Ayam
Pittige kippenpoten gestoofd in kokosmelk
Kambing Santen Pedis
Gesmoord geitenvlees in kokosmelk
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Pepesan Udang
Geroosterde pakketjes van pittige garnalen

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!