Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11323

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
heet
vlees
vis
mie
blancheren
vijzelen
hartig
bakken
marineren
blenden
bbq
grillen
stoven
oven
zuur
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Mie Atjeh Sabang Dua
Pittige eiermie met rundvlees en garnalen in ...
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten

Bijgerechten

Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Sateh Ayam Ponorogo
Reepjes kipfilet aan een spies
Dendeng Sapi
Kruidige runderlappen, gesmoord in kokosmelk
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Daging Malakka
Gestoofd varkensvlees in satehsaus

Groente / fruitgerechten

Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus
Gulai Belung
Kruidige stoofpot van makreel met groente
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!