Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11348

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
pittig
vijzelen
marineren
blancheren
heet
bbq
grillen
oven
blenden
lauw
frituren
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Tumis Brokoli Udang
Pittig groentegerecht met garnalen
Ayam Besengek
Gestoofde kip in kokosmelk
Ayam Bakar Berbumbu
Zeer hete, gegrilde kip
Pepesan Dua
Gekruide, pittige makreel uit de oven
Babi Cici
Varkensreepjes in kokosmelksausje met citroen...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten

Groente / fruitgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!