Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11358

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
blancheren
warm
vijzelen
pittig
bakken
blenden
marineren
oven
frituren
zoet-zuur
stomen
heet
koelen
koud
rauw

Basisgerechten

Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Gurih
Witte rijst gekookt in kokosmelk
Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Tjap Tjoy
Vegetarisch groentegerecht
Ikan Kembung Kukus Nanas
Gestoomde makreel in een saus met ananas
Cumi Kukus Isi Udang
Gevulde inktvis met garnalen in een zeer pitt...
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!