Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11441

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
marineren
stoven
heet
vijzelen
bbq
frituren
oven
grillen
stomen
zuur
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Ayam Sayur
Pittige bami met kipfilet en verschillende gr...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei
Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk

Bijgerechten

Sop Buncis
Kippensoep met sperziebonen
Besengek Daging Tiga
Blokjes rundvlees in een dikke, kruidige saus
Sateh
Blokjes varkensvlees aan een spies
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Rebus Kubis
Gekookte, kruidige witte kool met garnalen
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Ayam Mangga Mudah
Gestoomde, gegrilde kip met mango

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!