Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11474

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
vis
rijst
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
stoven
heet
marineren
frituren
koelen
bakken
oven
zoet-zuur
lauw
zuur
groente

Basisgerechten

Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees

Bijgerechten

Udang Goreng Asam Manis
Gepaneerde garnalen met een zoetzure, pittige...
Pecel Telor Dua
Eieren gesudderd in een pittige saus van koko...
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Frikadel Bakar
Aardappel-gehaktschotel met leverpastei
Ayam Kacang
Kip met pinda's en tomaat
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Bumbu Rujak
Gesmoord rundvlees in kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Woku
Gestoofde kip in een pikante kruidenmengsel

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!