Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11548

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
zoet-zuur
pittig
marineren
stomen
vijzelen
stoven
bbq
frituren
zoet
blancheren
blenden
koud
lauw
rauw
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer

Bijgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Ayam Smoor Djawa
Kip gebakken op Javaanse wijze
Sateh Babi
Blokjes varkensvlees aan een spies
Tempeh Goreng Bumbu Bali
Gefrituurde blokjes tempeh in een pittige sau...
Daging Rujak
Gesmoorde, gekruide blokjes rundvlees met gem...
Ayam Cina Lychee
Kip met lychees

Groente / fruitgerechten

Karedok Dua
Groentesalade overgoten met pindasaus
Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Orak Arik Tahu Tauge
Roerbak van spitskool met kip, tahu en tauge

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Download de rijsttafel
Moment geduld!