Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11607

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
stoven
frituren
vijzelen
koud
marineren
bbq
grillen
heet
blancheren
zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Gudeg Nangka
Kip gestoofd met gebakken tahu, ei en nangka
Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Udang Goreng
Gegrilde garnalenspiesjes
Tumis Tempeh Tauge
Gestoofde tempeh met tauge en kouseband

Groente / fruitgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Ayam Bakar Betutu Khas Bali
Hete gevulde kip van de barbecue

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!