Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11711

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stoven
oven
vijzelen
heet
vis
groente
vleesvervanger
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Babi Ketjap Empat
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Rendang
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Djawa
Pittig stoofgerecht met tofu, tempeh en garna...
Gulai Manis Kangkung
Waterspinazie en garnalen in een kokosmelksau...

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!