Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11784

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
bakken
stomen
vijzelen
stoven
bbq
grillen
blenden
heet
frituren
zoet-zuur
blancheren
marineren
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Goreng Bungkus Telor
Gebakken rijst met gehakt in een bakje van ei

Bijgerechten

Botok Ayam
Gestoomde pakketjes met kruidige kip
Dadar Kebertu
Gevulde omelet met kerriegehakt
Udang Goreng Cabe Hijau
Gebakken garnalen met groene pepers
Sateh Lilit Ayam
Spiesjes van kippengehakt met een ketjapsaus
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus
Babi Nanas Dua
Varkensvlees met ananas in een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Brokoli
Broccoli in kruidige kokosmelk
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!