Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1190

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
marineren
bbq
pittig
oven
vijzelen
blancheren
zoet
bakken
zoet-zuur
heet
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave

Bijgerechten

Sateh Kambing Dua
Blokjes geitenvlees aan een spies
Ayam Bakar Pedis
Pittige drumsticks uit de oven
Udang Djahe
Garnalenballetjes met groenten in bouillon
Daging Telor Nanas
Roergebakken ei met gehakt en ananas
Telor Rebung
Gesmoorde ei met ham en bamboe
Ayam Djahe Mangga
Kipfilet in Babi Panggangsaus met mango
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...

Groente / fruitgerechten

Fu Yong Hai Dua
Groentenomelet met garnalen en tomatensaus
Babi Nanas Tiga
Zoet/zure varkensvlees met paprika en ananas
Pindang Ikan Lele
Gestoofde pittige meerval met kouseband

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!