Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11961

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
bakken
stomen
heet
marineren
oven
stoven
frituren
zoet
pittig
zoet-zuur
bbq
blancheren
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Gurih Dua
Gestoomde rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Gajebo Asem Padeh
Pittig rundvlees gestoofd in de oven
Kentang Goreng
Gebakken aardappelen met kruiden en gehakt
Bumbu Dendeng
Drooggebakken, kruidige hamlappen
Ayam Panggang Madu
Kippenvleugels uit de oven in honingsaus
Bumbu Bali Bandeng
Droog gebakken makreel in pittige saus
Telor Santen
Gesmoorde ei in kokosmelksaus
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayuran dengan saus Kelapa
Groente met een kruidige gele kokossaus
Rujak Sayur Mentah
Salade van groente en tofu met zoete, pittige...

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!