Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12118

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
stomen
marineren
bbq
vijzelen
blancheren
blenden
koud
heet
frituren
pittig
zuur
rauw
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen
Bami Goreng Daging
Heerlijke bami van eiermie, champignons en ru...
Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Tahu Kipas
Gefrituurde gevulde tahu met een pittige saus
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Tumis Paksoi Dua
Roerbak van paksoi en sperziebonen
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!