Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1244

Deze rijsttafel is geschikt voor 13 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stomen
stoven
blancheren
vijzelen
frituren
lauw
zoet-zuur
rauw
koud
koelen
zuur

Basisgerechten

Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Frikadel Cabe Dua
Gevulde pepers met gekruid gehakt
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Bami Kuah
Bami met ribbetjes en groenten in bouillon
Rendang
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Dadar Kuping
Gevulde omelet met champignonragout
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden

Groente / fruitgerechten

Piloos
Aardappelkoekjes bestrooid met suiker
Bandeng Sla
Makreelrolletjes in sla
Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!