Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12624

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
marineren
heet
zoet
stoven
stomen
frituren
zoet-zuur
koelen
koud
lauw
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Sop Santen dan Ayam
Soep van gerookte kipfilet met kokosmelk
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Tahu Peteh Ketjap
Gefrituurde tahu met peteh in een ketjapsaus
Perai Manis Masam
Zoet/zure prei
Ayam Nanas Wijen
Kipfilet met champignons, ananas en sesamzaad...

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Cumi
Roerbak van bloemkool en broccoli met inktvis
Smoor Buncis
Gesmoorde sperzieboontjes in kokosmelk
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!