Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #12726

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
blenden
bakken
blancheren
stoven
vijzelen
frituren
zoet
pittig
heet
aardappel
overig
zoet-zuur
marineren
rauw
koud

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet

Bijgerechten

Frikadel Kol Djawa
Gekruid rundergehakt in een jasje van kool
Ayam Besengek Tiga
Gestoofde kip met kokosmelk
Ikan Goreng
Kabeljauwfilet gegarneerd met citroen en ui
Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Hati Ampela Peteh
Kippenlevers en maagjes met aardappels en pet...
Kaki Babi Ketjap
Varkenspoten met groenten in een bouillon

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!