Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13052

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
heet
stoven
pittig
stomen
marineren
frituren
koelen
zoet
blancheren
zuur
groente
lauw
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons

Bijgerechten

Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon
Cah Cumi
Gestoofde inktvis in bouillon met su-un
Kari Daging Dua
Gestoofde runderlappen in een kruidig sausje ...
Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes

Groente / fruitgerechten

Smoor Hati Dua
Gesmoord varkenslever met aardappels
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Sambal Goreng Brokoli
Broccoli in kruidige kokosmelk

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!