Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #13052
Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
koken
wokken
warm
vijzelen
heet
stoven
pittig
stomen
marineren
frituren
koelen
zoet
blancheren
zuur
groente
lauw
zoet-zuur
koud
Basisgerechten
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Mie Ayam Pedis
Zeer pittige mie met kipfilet en champignons
Bijgerechten
Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Sambal Babi Taoco
Pittige varkenshaas met zwarte bonensaus en k...
Udang Kuah Asam Pedis
Garnalen in een zure, zeer pikante bouillon
Cah Cumi
Gestoofde inktvis in bouillon met su-un
Kari Daging Dua
Gestoofde runderlappen in een kruidig sausje ...
Perkedel Kentang
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Groente / fruitgerechten
Smoor Hati Dua
Gesmoord varkenslever met aardappels
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Sambal Goreng Brokoli
Broccoli in kruidige kokosmelk
Acars
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes