Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13057

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
vis
rijst
stoven
oven
heet
marineren
zuur
rauw
stomen
blancheren
koud
frituren
groente
lauw
zoet and zuur
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Nasi Goreng Bali
Gebakken Balinese rijst met garnalen

Bijgerechten

Telor di Saus Kuning
Eieren in een dikke, gele saus
Frikadel Pan Tiga
Aardappel-gehaktschotel uit de oven
Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Krengsengan Daging Dua
Scherp, maar zoet runderstoofvlees
Asinan Tahu
Salade van groente en tofu met een zurige pin...
Babi Ketjap Pedis
Pittig varkensvlees in ketjapsaus
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus

Groente / fruitgerechten

Sayur Pedah
Gezouten vis in kokosmelk met groenten
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen
Ayam Jamur
Kipfilet met verschillende paddenstoelen

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!