Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13110

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
pittig
marineren
frituren
zoet-zuur
zuur
koud
blancheren
vijzelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Tumis Paksoi Udang
Pittige roerbak van paksoi en garnalen
Ikan Dengan Bumbu Dua
Kabeljauwfilet met een tomatensausje
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Telor Ceplok
Gefrituurde, gemarineerde eieren

Groente / fruitgerechten

Ikan Bungkus
Gestoomde scholfilets gewikkeld in paksoi
Sambal Goreng Brokoli
Broccoli in kruidige kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!