Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13364

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
heet
frituren
vijzelen
koud
lauw
pittig
stoven
marineren
bbq
grillen
zoet-zuur
blancheren
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer
Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen

Bijgerechten

Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Lempok Tenggiri
Gekruide makreel met ananas
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Udang Tumis Kari
Gebakken garnalen met sjalotten en kerrie
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Tumis Brokoli
Broccoli in pikante bouillon
Sambal Goreng Buncis Tiga
Gewokte sperziebonen in kokosmelk

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!