Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13441

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
marineren
frituren
oven
vijzelen
zoet
vis
bbq
grillen
blancheren
zuur
groente
lauw
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ikan Ketjap
Kabeljauw in een heerlijke ketjapsaus
Tongkol Goreng Saus Putih
Tonijn in een witte saus
Gong Pao Ayam
Kipfilet met pinda's
Frikadel Pan Empat
Kruidige aardappel-gehaktschotel uit de oven
Daging Pedis
Gemarineerde, pikant rundvlees met mais en ba...
Cah Sayur
Gebakken speklapjes met tofu, champignons en ...
Udang Madu Ketjap
Garnalen van de barbecue met honing en een ke...

Groente / fruitgerechten

Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!