Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13458

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
bbq
grillen
stomen
blenden
zuur
frituren
oven
heet
blancheren
lauw
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Sambal Taoco Dua
Rundvlees met zwarte bonenpasta
Woku di Blanga
Makreel gestoomd in bananenblad
Babi Manis dan Masam
Varkensvlees met ananas in een zoet/zure saus
Pindang Tahu
Gefrituurde tofu in een kruidige saus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Ayam Smoor Samarinda
Gesmoorde kipkarbonades in ketjapsaus
Sambal Telor
Gekookte eieren overgoten met sambal

Groente / fruitgerechten

Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus
Orak Arik Tahu
Roerbak van tofu met kippengehakt en bamboe

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!