Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13466

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
vijzelen
frituren
lauw
stoven
blancheren
marineren
pittig
zoet
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Nasi Ulam Dua
Rijst met kokos en gedroogde garnaaltjes

Bijgerechten

Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...
Tjap Tjoy Dua
Verschillende groenten met kipfilet in saus
Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Dendeng Agee
Gemarineerd rundvlees, gebakken in kruidige k...

Groente / fruitgerechten

Ketimun Santen
Gestoofde komkommer in kruidige kokosmelksaus
Kentang Kering Manis
Zoete, pittige aardappelreepjes

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!