Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13696

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
vijzelen
warm
koken
stoven
marineren
heet
gevogelte
pittig
frituren
bakken
zoet-zuur
blancheren
blenden
koud
groente
fruit
rauw
koelen

Basisgerechten

Nasi Goreng Kencur
Gebakken rijst met kencur en eieren
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Smoor Babi Perai
Smoor van speklapjes, selderij en prei
Babi Kuning
Malse varkensblokjes met kunyit en kerrie
Ayam Goreng Ketjap Pedis
Gefrituurde kip in een zeer pittige ketjapsau...
Kari Djawa Tempeh
Rundvlees en tempeh in pittige kokosmelk met ...
Tumis Tahu Taoco
Tahu met garnalen in zwarte bonensaus
Udang Mengaduk
Garnalenragout met wijn
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sambal Goreng Hati Kentang
Pittige stoofschotel van lever en aardappel

Acars

Acar Ketimun Nanas
Zoet/zure pittige komkommer en ananas met ses...
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!