Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #13862

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
bakken
wokken
heet
vis
rijst
vijzelen
frituren
stoven
marineren
bbq
pittig
blancheren
zoet-zuur
lauw
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Sereh
Gebakken rijst met sereh en kleine zoute visj...

Bijgerechten

Palaro
Drooggebakken rundvlees in een saus
Sateh Babi Dua
Blokjes hamlappen en spek aan een spies
Gadon Tahu
Gestoomde, gekruide tofu en gehakt met kokosm...
Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Tempeh Kemul
Gefrituurde tempeh in een kruidig jasje
Sateh Padang Dua
Blokjes rundvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Tumis Sayur Campur
Roerbak van Chinese kool, paksoi, prei, papri...
Orak Arik Buncis
Roerbak van kool met sperziebonen en ei
Sayuran dengan saus Kelapa
Groente met een kruidige gele kokossaus

Acars

Acar Ikan
Gebakken makreel met een kruidige en zure sau...
Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!