Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14017

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
heet
vijzelen
stoven
zuur
gevogelte
marineren
frituren
pittig
vis
zoet-zuur
koelen
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie

Bijgerechten

Cah Sayur Jamur
Gemengde groenten in bouillon met kip, champi...
Ayam Lemon
Gefrituurde kipfilet met een citroensaus
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Sambal Udang
Gekruide, grote garnalen gestoofd in kokosmel...
Udang Goreng Salut Wijen
Krokant gefrituurde tijgergarnalen met sesamz...
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...

Groente / fruitgerechten

Cumi Goreng Asem Manis
Gestoofde inktvis in een zoet/zure saus
Sambal Goreng Buncis
Sperzieboontjes in kruidige kokosmelk
Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!