Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14054

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
bakken
blenden
heet
bbq
grillen
vijzelen
zuur
zoet
zoet-zuur
marineren
koud

Basisgerechten

Nasi Tanni
Gebakken rijst met ei en erwten
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ayam Cincane
Geroosterde hete kip met een zeer pittige kok...
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco

Acars

Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!