Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14259

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
bakken
heet
vis
rijst
vijzelen
frituren
stoven
pittig
marineren
bbq
blancheren
lauw
zoet-zuur
rauw
koud
koelen
zuur

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Bami dan Telor
Eiermie met hamlappen en groente
Nasi Goreng Sereh
Gebakken rijst met sereh en kleine zoute visj...

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Tumis Kol
Gekookte kool met garnalen in kokosmelksaus
Daging Mencampurkan Sayur
Rundergehakt met gemengde groenten en ei
Dendeng Daging
Drooggebakken rundvlees met kruiden en kokosm...
Ikan Bumbu Bali
Krokant gebakken, pittige makreel
Sateh Babi Sempurna
Blokjes varkensvlees aan een spies
Sambal Goreng Babi
Gebakken tahu met spek in pittige saus

Groente / fruitgerechten

Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei
Tumis Paksoi
Pittige, gebakken paksoi
Pecel Dua
Groenten overgoten met een kokosmelksaus

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!