Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14270

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
stomen
pocheren
bakken
stoven
vis
groente
marineren
bbq
grillen
zoet
zoet-zuur
pittig
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Gulai Telor Dua
Gepocheerde eieren in een saus van bouillon
Dadar Kebertu
Gevulde omelet met kerriegehakt
Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Sateh Berisi Udang
Spiesen van garnalen met ui, paprika en tomaa...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!