Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14355

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
blancheren
bakken
marineren
vijzelen
pittig
stoven
heet
grillen
zoet
frituren
oven
zoet-zuur
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Rempah
Gehakt kroketjes met kokos
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon
Babi Rendang
Gebakken varkensvlees gestoofd in kokosmelk
Ikan Kembung Bumbu Kemangi
Gegrilde makreel met kruidige kokosmelk
Sambal Goreng Tempeh Dua
Gebakken tempeh in een zoet gekruid sausje
Gudeg Ceker
Kippenvoetjes gekookt in kokosmelk met nangka
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!