Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14467

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
bakken
lauw
zoet-zuur
marineren
zoet
frituren
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi
Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge

Bijgerechten

Udang Ayam dan Paprika
Kipfilet en garnalen gekruid met taoco
Roti Jala
Pannenkoek in sliertjes
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus
Tempeh Kentang Kering
Gefrituurde tempeh en aardappel in een pittig...

Groente / fruitgerechten

Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus
Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!