Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14762

Deze rijsttafel is geschikt voor 15 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
stomen
warm
wokken
marineren
heet
blancheren
vijzelen
zoet
frituren
pittig
zoet-zuur
koelen
koud
lauw

Basisgerechten

Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Ayam Rebus Ketjap
Kip gestoofd in ketjapsaus
Babi Merah Dua
Varkensvlees in een pittige, rode kokosmelksa...
Gulai Daging
Gekruide rundvleeslapjes met kokosmelk en foe...
Ayam Djahe Mangga
Kipfilet in Babi Panggangsaus met mango
Woku Ayam Blanga
Kip gestoofd in een zeer hete saus
Cah Tahu
Tahu en garnalen in bouillon
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Pedah
Zoute vis met petehbonen, garnalen en groente...
Gulai Kepala Ikan Dua
Vissenkop gestoofd in een pittige kokosmelksa...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!