Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14866

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
stomen
warm
koken
wokken
stoven
vijzelen
zuur
blenden
heet
pittig
blancheren
marineren
zoet-zuur
rauw
koud
koelen
frituren

Basisgerechten

Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Ikan Kukus Sambal Siram
Gestoomde red snapper overgoten met een zure,...
Udang Goreng Kecombrang
Gebakken garnalen met kecombrang
Sambal Goreng Udang dan Telor
Halve eieren in een kokossaus met grote garna...
Ayam Palembang
Gekookte kip in kokosmelk en geraspte kokos
Sambal Goreng Taoco Dua
Pikant gestoofd rundvlees in zwarte bonensaus
Kari Djawa
Zeer pittig varkensvlees in kokosmelk
Gulai Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksa...

Groente / fruitgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Babi Buncis Dua
Varkensvlees met sperziebonen
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!