Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #14950

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blenden
warm
bakken
zuur
pittig
stoven
vijzelen
koud
heet
stomen
marineren
zoet-zuur
koelen
blancheren

Basisgerechten

Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen

Bijgerechten

Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Trancam
Koude salade met sla en aardappel
Pepes Jamur
Gestoomde pakketjes gevuld met hete champigno...
Pindang Ikan
Gekookte makrelen in een gekruide bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!