Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15044

Deze rijsttafel is geschikt voor 17 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
pittig
vijzelen
heet
blancheren
blenden
koud
marineren
vis
frituren
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kuning Dua
Gestoomde, gele rijst
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Mie Kambing Atjeh
Rijkelijk gevulde mie met geitenvlees

Bijgerechten

Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...
Sambal Goreng Ayam
Gebakken, gesmoorde kip met kruiden
Daging Tumis Sayur Campur
Roerbak van runderhaas en gemengde groenten
Cumi Rebus Saus Pedis
Inktvisringen met een pittige saus
Babi Kong
Blokjes varkensvlees in een zeer kruidige ket...
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Tahu Tauge Telor Petis
Pittige salade van tofu met tauge, komkommer ...

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen
Telor Bumbu Gule
Eieren en sperziebonen in kokosmelksaus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!