Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15053

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
warm
hartig
stoven
vijzelen
blenden
marineren
bbq
zoet
frituren
zoet-zuur
koud

Basisgerechten

Nasi Hitam Sayuran
Pittige roerbak van zwarte rijst met groenten
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Terik Daging
Riblappen in kokossaus
Bakso Bandung
Balletjes van rundvlees in kippenbouillon
Sateh Kambing
Blokjes geitenvlees aan een spies
Sambal Goreng Tahu Ketjap
Gebakken tahu met garnalen in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!