Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15072

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
heet
frituren
vijzelen
stoven
bakken
oven
koud
marineren
blancheren
blenden
zoet-zuur
koelen
zuur
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Hongkong
Gebakken rijst met garnalen, doperwtjes en va...
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...

Bijgerechten

Ayam Pedis Dua
Kippenpoten gebakken in een pittige bumbu
Sambal Goreng Kentang
Zoete, drooggebakken pittige aardappelsticks
Cah Sayur
Gebakken speklapjes met tofu, champignons en ...
Empal Daging
Krokante rundvleesplakjes
Kari Udang
Garnalen in kokosmelksaus
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!