Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15088

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
koken
frituren
vijzelen
koud
lauw
hartig
bakken
wokken
warm
stoven
pittig
blancheren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Rujak Mie Palembang
Mie en gefrituurde visballetjes met een zoete...
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Ayam Suwir Pedis
Drooggebakken, hete sliertjes kipfilet
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen
Rendang Kambing
Droog gebakken geitenvlees in kokosmelk
Ayam Ceker Taoco
Kippenvoetjes in smaakvol sausje van wijn en ...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!