Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15520

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stoven
warm
wokken
marineren
bbq
vijzelen
pittig
bakken
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Ayam Liwet
Gekookte rijst met kip in kippenbouillon
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Sateh Madura
Blokjes varkensvlees aan een spies
Pindang Tetel
Gekookt rundvlees in bouillon
Kari Domba
Gestoofd lamsvlees in een pittige, kruidige s...
Telor Ketjap Peteh
Gebakken eieren in een kruidige ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!