Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15640

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
frituren
zuur
pittig
bakken
bbq
vijzelen
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk

Bijgerechten

Rempah Banka
Gebakken driehoekjes van gehakt
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Smoor Telor
Gebakken eieren in een rode saus met prei
Sateh Pentol
Rolletjes varkensgehakt aan een spies

Groente / fruitgerechten

Ketimun dan Tahu
Frisse salade van komkommer, tauge en tofu
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!