Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #15667

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
blancheren
pittig
bbq
heet
vijzelen
oven
vis
stomen
zoet
bakken
zuur
koud
zoet-zuur
rauw
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Tahu Pong Komplit
Gefrituurde tahu en garnalenkoekjes met een h...
Sambal Goreng Basa Dua
Gestoofd rundvlees met appelstroop
Ikan Pedis Dua
Pittige makreel uit de oven
Kendo Udang
Gestoomde garnalen met kokos in bananenblad
Tahu Djawa
Gebakken tofublokjes met gula djawa
Dadar Kepiting Dua
Omelet met krab

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Bawang
Sjalotjes in het zuur
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Campur
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!